Ponedeljak 20. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Četvrtak 15.12.2011.
04:12
Vestionline A
Policija u Švedskoj saopštila je da je jedan desetogodišnjak ubio četvorogodišnjeg dečaka, sa kojim se prethodno posvađao.
Četvrtak 15.12.2011.06:34
Све ово је логична последица накарадног васпитавања деце у савременом западном друштву. Ако децу од малена васпитавају егоистички, да тербају да буду вође, први, да гледају само себе и свој интерес (под маском људских права), да је сваки неморал (хомосексуалци, дрога, проституција...) право човека и нешто сасвим нормално, када се бомбардују земље да би реализовали поштовање "људска права" у њима, када су хероји они који руком дају гол и тако даље до бесвести... Овде је јадно дете само остваривало своје интересе како га сви уче и наметало их другима, како ради цео демонкратски свет. Сатанска демонкратија је узрок свог зла. Док се не вратимо вери и Богу, биће нам све горе и горе!
Četvrtak 15.12.2011.07:17
Evo brate iz prve ruke, muku mučim gledajuć već 2 dana: Kod nas u naselju prestonice gradonačelniku bitno da ostane u lepom sećanju, pa zaređao moderna dečja igrališta. Jedno koje je kod nas, baš je za mališane, a drugo što sam videla na Dedinju baš je za veću decu, skoro i odrasle. Uglavnom, konstruisali su ovde kod nas 2 korpe u kojima se deca ljuljaju do iznemoglosti, između ostalih sprava. Ja sam s mojom malenom tu oko 13 h. Prekjuče: jedna devojčica, stariji razred OŠ, dala je sve od sebe da organizuje proterivanje 4 romske devojčice s igrališta. Prvo je kao uzela mobilni i onda im rekla: OK, moj je tata policajac, i ako se ne sklonite za 5 min, on će da dođe.
Četvrtak 15.12.2011.07:21
Onda je naišao 1 veći dečak i njega je zgrabila za ruku i dovukla da tim devojčicama kaže da se sklone. Kad su otišle, na silu je ljuljala svoje drugarice i posle je doslovce hvatala ostalu, belačku decu po parku, samo da ne bi prepustila ovim romskim devojčicama tu korpu. JUče: 2 su, dakle, korpe, manja i veća, i sad ta veća deca pokušavaju da se uvale i u manju. I juče ih jedna majka otera s te manje. Pošto nije mogla da ne reaguje, otišla je i do veće, jer su dečaci ali zaista divljali tamo, i uvalila svoje malo dete da se i ona s njima ljulja, i onda je naravno tempo mnogo manji. Međutim, tu je jedan klinac, maks. 13 g., počeo sa njom da se raspravlja, stavio nogu na korpu...
Četvrtak 15.12.2011.07:23
Danas ne znam šta će novo da bude, ali polako mi kuva u želucu od tih situacija, iako moje dete nema veze s istom, prosto, ružno je i veoma neprijatno. Taj stav derana da su oni uvek u pravu, pa gde onda neće doći do vršnjačkog, a bogami i u gore švedskom slučaju, ovako strašnog nasilja među decom? Pozdrav, brate.
Četvrtak 15.12.2011.08:02
Ovo je strašno, da ne poveruješ. da se ne zapitam gde su roditelji, jer tu čak ni mema izgovora, da zarađuju za hleb svakodnevni.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)